bloggen död? naaaah

Det känns lite som att det så hajpade bloggfenomenet håller på att dö. Jag läste någonstans för ett tag sedan att bloggen gärna blir som ett rodjur som liksom tar över ens liv. Man skriver för de där kommentarerna. Man upptäcker att man plötsligt är helt beroende av ens läsare.

Där finns det ingen större risk för att jag ska drabbas av hybris. Det är inte så många som läser min blogg. Då måste man ju liksom ställa sig frågan varför jag skriver…

Ja, just nu för att jag inte har någonting bättre för mig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>