Lite sällskap

Tänk vad lite sällskap kan göra. Lite perspektiv och andra ämnen.
Vem behöver psykofarma? (ja, alla jag vet…)

Nåväl. Satt på bussen hem till mor och där satt även en man som jag åkt med, samma sträcka, samma bus i säkert 10 år. Han har en oefterhärmelig igelkottsfrisyr och kostym. Dagen till ära hade han även snowjoggings (!). Han känner säkert inte igen mig, men det är så underligt att han fortfarande åker där. Jag har haft långa luckor i mitt bussåkande på den sträckan, men så fort jag kliver på är han där. I 10 år. Någon gång måste jag fråga vad han heter och vad som egentligen har hänt under dessa tio år (eller så kanske jag inte gör det. mer sannolikt). och varför han alltid åker buss.

Iaf: man har människor omkring sig som man aldrig egentligen noterar eller ännu mindre vill känna sig vid. Och kanske framför allt, den centrala frågan för alla egocentrister: Är jag en statist i deras liv likt de är statister i mitt liv? Svårt att tänka sig. Men säkerligen sant.

“Ja, nu är alla små stjärnor
Heja hela Europa
Ja, värdefullast av alla är vi allihopa”
LW

En kompis har tittat på lägenhet i Miami. Det verkar vara ett riktigt bra läge att köpa just nu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>