småstad. nej tack

Jag har diskat och lagat mat. Och diskat igen. Nu är mitt kök fint. Grejen med mitt kök är att det är så litet att det är lätt att hålla det fint, men om det står en grej framme så ser det ut som helvete. Nu står bara “det vanliga” framme. Bestickställ, disktrasa, kryddor, olja, diskmedel och två halvdruckna vinare. yes. Jag ska ta och julstäda min lägenhet i veckan. Så att den inte ser ut som helvete när jag kommer tillbaka på nyårsafton.

Jag ska hem snart. Vilket betyder att det snart är jul. Galet. Tiden har gått svinfort. 4½månad, bara sådär. den 9de januari har jag varit här i 5 månader. say what! och i slutet på februari går mitt jobbkontrakt ut, förlänga, åka hem? börja plugga? åka vidare? var i så fall? jag har just nu ingen aning, även om jag vet att Annie vill att jag flyttar tillbaks till Örebro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>